Poslovni prostor na stupu-Tibra II

Stupska

60.000,00 KM

Detalji

ID:
#1006
Tip nekretnine:
Poslovni prostori
Status:
Na prodaju
Površina:
17,98m2
Sobe:
0
Kupatila:
1
Sprat:
Prizemlje
Garaža:
Ne
Udaljenost od gradskog centra:
(20 min)
Udaljenost od gradskog prevoza:
(5 min)
Cijena po m2:
(-)

Kreditni kalkulator

Kontaktirajte agenta

Naida Jašarević

062 111 186

info@nekretninenex.ba

Sarajevo

Podijelite nekretninu

Osnovne informacije

Kupatila
1
Broj prostorija
0
Površina
17,98m2
Sprat
Prizemlje

Opis nekretnine

Prodaje se poslovni prostor površine 17,98 m2 smješten na prizemlju stambeno poslovne zgrade Tibra u naselju Stup. Nekretnina se nalazi u ulici Stupska u naselju Stup, neposredno uz glavnu saobraćajnicu te Gazprom benzinsku pumpu. Lokacija je odlično povezana sa drugim dijelovima grada i udaljena je svega 2km od centra Ilidže te cca. 8km od centra grada. Prostor ima dva ulaza tako da postoji mogućnost podjele na dva prostora.

LOKACIJA:
Ovaj poslovni objekat je lociran na glavnom ulazu u Sarajevo iz svih pravaca, sa juga, zapada i sjevera. Udaljen je svega 5 minuta od Međunarodnog Aerodroma Sarajevo te 10 minuta od centra grada odnosno svih destinacija koje su od historijske, turističke i tradicionalne vrijednosti. Smješten nadomak glavne saobraćajnice i Stupske petlje objekat pruža sve uslove za ugodan poslovni ambijent a bitno je naglasiti da je odlično povezan sa svim dijelovima grada putem javnog gradskog prevoza. Također, u neposrednoj blizni nalaze se i ostali sadržaji kao što su supermarketi, ugostiteljski objekti, banke, Carinski terminal, Avaz business centar i mnogi drugi.

STANDARD:
Centralno grijanje-kotlovnica. PVC vanjska stolarija, unutrašnja je drvena, na podu su pločice.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Za sve ostale informacije stojimo Vam na raspolaganju!

Video

-

Dodaci

  • Uknjiženo / ZK
  • Centralno grijanje
  • Unutrašnja stolarija-drvo
  • Video nadzor

Pogledaj nekretninu na mapi

Kontaktirajte agenta

Naida Jašarević

062 111 186

info@nekretninenex.ba

Sarajevo


Slične nekretnine